Home » България » Искрен Георгиев: Милиарди за крадене има,но за достойни старини на родителите ни няма …

Искрен Георгиев: Милиарди за крадене има,но за достойни старини на родителите ни няма …

Сподели новината

От както остана сама,с по-малката от двете пенсии помагам на майка ми с по 250€ месечно за да живее що годе сносно. Като как рептилите от „ГЕРБ“ и „ДПС“ решиха,че със 100, или 120лв ще ии оправят живота !?

В Испания средната пенсия е 1154€ и се получава 14 пъти в годината,а испанските пенсии дори не са сред първите 8 в Европа няма да казвам,че храна,ток,дрехи са по-евтини от България. Здравна система 100% безплатна за пенсионери, на трето място в целият свят по качество,въпреки,че преди 6 години държавата оряза над 20 милиарда евро от дотациите на много лекарства.

Необлагаем минимум 23 000€ и 100% електронно правителство без скрити такси за щяло и не щяло…Милиарди за крадене през „Автомагистрали“ има, за шкафчетата също но за достойни старини на родителите ни няма !?
?-ци сър,долнопробни ?-ци !

Искрен Георгиев,фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената