Home » България » Мая Манолова вика НСО да гони депутати

Мая Манолова вика НСО да гони депутати

Сподели новината

Мая Манолова пожела служители на НСО да влязат, за да отстранят депутати от залата. Няколко часа хаосът беше пълен. Много обвинения, лични нападки и викове съпътстваха цялото заседание. Във времето, в което Манолова търси квестори и служители на НСО, депутати от коалицията ГЕРБ-СДС запитваха колегите си не ги ли е срам да взимат участие в цирка на Манолова.

При сериозен интерес от медиите протече заседанието на комисията в ревизията. Изслушан беше и Светослав Илчовски – агробизнесмен. Заедно с потвърдения собственик на фирма „Градус“ Иван Иванов Илчовски излезе с тайни записи от ареста, показващи измами в сферата на земеделието,  видеа за заравяне на норки и други.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената