Home » България » На Президентските избори , същите тези хора – ще гласуваме за Радев !

На Президентските избори , същите тези хора – ще гласуваме за Радев !

Сподели новината

Това ли е поредната ти заръка от Сергей Станишев и Бойко Борисов ?
Евтино се продаде ! Жалко ,че беше международен журналист ,на когото хиляди сваляхме шапка ,възхищавахме ти се ,а след това те защитавахме от лапите на същия този Борисов.
Днес се отвращавам !
Но по същество ,едно по едно :
– За Президента ли се опитваш да се тревожиш днес , неуважаема ? Съмнявам се ! Ясно лъсва вторият ти план !


Отново на прицел е Корнелия Нинова.
Но и тук се проваляш ,защото удряш най – напред притворно уж Нинова ,а всъщност цялата БСП .
За да разколебаеш привържениците на Румен Радев да не гласуват за БСП на парламентарните избори.А едновременно после и тях ,за да не гласуват за Радев. Вражда и разколебаване ,за да отвориш път на Бойко или друг ,посочен от него за Президент . Дали пък не е СерГей ,защото мандатът му изтича ,а е свикнал на топли местенца ?


Елена ,ти си станала по – голям йезуит от бившия ти спътник в живота Сергей Станишев.
– Глуха и сляпа ли си да не чу и видя и обяснението за решението за подкрепа и на Нинова ,и на Георги Свиленски и на много други членове на Националния съвет : Подкрепата ще бъде обявена след парламентарните избори!!!
– И няма никакво значение ,че Радев вчера е обявил кандидатурата си ,а БСП ( о ,ужас ) , „два дена мълчи !!!“
– Толкова сте прозрачни ,че чак глупави: очаквахте Нинова на часа да каже ,че БСП подкрепя Радев ,та тогава щяхте да изцвилите доволно : ауууу,ето ,БСП губи парламентарните избори и се присламчва.
– И в същото това време щеше да дадеш коз на другия ти поръчител – Борисов да обвини Радев в политически пристрастия и намеса в изборите на страната на БСП .Много глупаво очакване ,неуважаема !


– И не очаквах такава неграмотност и невежество от теб и СерГей по отношение на Конституцията и правомощията на Президента – ЗАПОМНИ от мен,обикновената жена ,че Президентът не е ОБЕДИНИТЕЛ на НАЦИЯТА както твърдиш.
ПРЕЗИДЕНТЪТ ПО КОНСТИТУЦИЯ ОЛИЦЕТВОРЯВА ЕДИНСТВОТО НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ по СВЕТА.


– Не заслужавате повече да си губя ценното време – ни ти , прехваления борец срещу корупцията , намиращ се в Брюксел благодарение на БСП ,ни онзи председател на ПЕС ,издигнат навремето също от БСП ,настоящи оплюватели на същата тази Партия ,нито вашия ментор Борисов.
Прът в колелата на БСП няма да успеете да сложите! Интрига между БСП и Президентството няма да направите , та дори със снощната изява на ПКП !


Знаете ли защо няма да успеете ? Защото независимо от вашите
усилия :
ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ И СИМПАТИЗАНТИТЕ на БСП ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БСП !
А НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ , същите тези хора – ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА РАДЕВ !
Така ще постъпят и здравомислещите БЕЗПАРТИЙНИ ,независимо дали някоя партия е обявила подкрепа за Радев или не е !
ИНТРИГАНТИ , БИТА КАРТА СТЕ ! СПРЕТЕ !

Автор: Лили Первазова

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената