Home » България » Патриотите започват преговори за общо явяване на новия вот

Патриотите започват преговори за общо явяване на новия вот

Сподели новината

Днес трябва да започнат преговори между партиите в патриотичното пространство за общо явяване на следващите парламентарни избори, предаде БНР.

Разговори ще се водят между ВМРО, НФСБ и партия КОД.

В края на миналата седмица лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов потвърди, че от 10 май ще започнат разговори за общо явяване на предсрочните парламентарни избори с партията на Валери Симеонов НФСБ и формацията на Петър Москов КОД.

„Валери Симеонов, с него контактите не са прекъсвани никога и отношенията са запазени, въпреки че се явявахме различно е изборите. Но с Волен Сидеров контакти не сме поддържали повече от една година а и не виждам смисъл – човекът, който основната причина за торпилиране на коалиция „Обединени патриоти“ – той буквално на втория месец започна да плюе колегата си Симеонов. Няма смисъл да се повтаря едно и също“, заяви Каракачанов.

За общо явяване на предстоящия вот призова и Валери Симеонов. Той се обяви против действията на „новите улични диктатори“ и „опитите за подчиняване на правосъдната система“.

На 4-ти април бившите коалиционни партньори от „Обединени патриоти“ ВМРО и „Атака“ се явиха поотделно, а НФСБ в коалиция с „Воля“. Всички те останаха извън 45-ия парламент, припомня БНР.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената