Home » България » Петър Кръстев: Г-н Слави Трифонов искаме отговор на въпросите свързани със финансирането при създаването на СЕДЕМ-ОСЕМ ТВ

Петър Кръстев: Г-н Слави Трифонов искаме отговор на въпросите свързани със финансирането при създаването на СЕДЕМ-ОСЕМ ТВ

Сподели новината

СЛАВИ, КАК СИ ФИНАНСИРАЛ СЪЗДАВАНЕТО НА СЕДЕМ-ОСМИ ТВ?
Политическата система на представителната демокрация у нас не работи ефективно, особено след неочакваното гастролиране на Симеон-Сакскобурготски като феномена Цар министър-председател! Затова българите сме гаврошовците на Европа!

Днес можем да кажем дори, че тя блокира!

Един инженерен политически проект се насади като кукувица в гнездото на българския парламент и руши последователно всички идеи родени от справедливия протест на стотици хиляди гневни българи против корупцията в страната, диктаторския режим на един популист и демагог, който разруши демокрацията, превърна държавните институции в т.ч парламента в печат на своите желания, задуши свободата на словото и превърна държавния бюджет в банкомат използван от него и най-приближените му!

Има такъв народ се роди на базата на референдума от 2016г. както и на популярността на шоуто на Слави по БТВ в продължение на 20г.

Тази партия изведнъж набра скорост, стана втора политическа сила, а на следващите избори успя да победи дори „клиентелистката, народна, популистка партия ГЕРБ!

Насадила се като кукувица в гнездото на протестните партии, ИТН на практика ни праща за трети път на избори, разрушавайки всички принципни договорки и правила на парламентарната демокрация за коалиционно договаряне на правителство и обща политика за управление на страната поради липса на мнозинство!

В общественото пространство се роди сериозно съмнение за задкулисие и манипулиране поведението на представителите на ИТН в НС, като ултимативно и егоистично искащо цялата власт, без съблюдаване мнението на истинските протестни партии!

Затова г-н Слави Трифонов искаме отговор на въпросите свързани със финансирането при създаването на СЕДЕМ-ОСЕМ ТВ!

Как е създадена?
Как е финансирана? Има ли участие на офшорни фирми?
Какви са приходите и разходите на телевизията?

Освен отговор на тези въпроси публично по време на следващата изборна кампания, трябва ли НАП и други институции да участват в изясняване на този казус за да отпаднат всички съмнения?

Обществото иска отговор, защото поведението на ИТН няма нищо общо с нормалното поведение на демократична политическа партия, а по-скоро кореспондира със някаква масонска ложа!

Петър Кръстев/фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената