Home » България » Правителството в оставка заседава за последно

Правителството в оставка заседава за последно

Сподели новината

По предложение на министъра на финансите, правителството в оставка ще разгледа проект на Конвергентната програма на България за периода 2021 – 2023 г., събощиха от пресцентъра на Министерския съвет.

Министрите ще разгледат и доклад за касовото изпълнение на държавния бюджет и на основните показатели на консолидираната фискална програма за първото тримесечие на 2021 г.

Очаква се на заседанието да бъдат одобрени допълнителни разходи по бюджета на Министерството на правосъдието за 2021 г., както и допълнителни трансфери за финансово осигуряване на дейности по програмата за изграждане и реконструкция на детски ясли, детски градини и училища 2020 – 2022 г.

Министрите ще одобрят и позицията на България за участие в заседанието на Европейския съвет по общи въпроси, което ще се проведе на 11 май в Брюксел.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената