Home » България » Разкрийте истината за управлението в България

Разкрийте истината за управлението в България

Сподели новината

Българският държавен глава Румен Радев възложи на служебното българско правителство да разкрие истината за предходния кабинет. Това съобщава руската агенция ТАСС в новината за новото българско служебно правителство.

Съобщава се, че днес беше представен българският служебен кабинет. Румен Радев му възложи и основни приоритети.

Цитират се неговите думи, че правителството получава трудно наследство и че предстои съпротива от силите на статуквото. Посочва се, че държавният глава е призовал за организирането на честни избори.

Той очаква да бъде изчистен купеният вот. Призова още за разкриването на истината за миналото правителство, до колкото е възможно в мандата на служебния кабинет.

Радев допълни, че трябва да се даде увереност на гражданите, че държавата може да се управлява прозрачно и отговорно. Цитират се думите на държавния глава, че хазната на държавата е била изцедена.

Той настоява, че трябва да се покаже, че грижата за гражданите е основен приоритет.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената