Home » България » Тони Дончев: България е „СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА“

Тони Дончев: България е „СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА“

Сподели новината

НИТО ЕДИН ДЪРЖАВЕН ПРЕСТЪПНИК (НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ) НЕ Е В ЗАТВОРА!

Още едно доказателство, че България е „СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА“. Чудни хора (същества) управляват държавните ни ресурси. Много са почтени… Не щат да си цапат ръцете със злато… Та вече 22 години НАШЕТО БЪЛГАРСКО ЗЛАТО е в чужди ръце!!!

Концесията за “Челопеч” нанесла щети за милиарди на България

17 тома с доказателства е събрала прокуратурата

ПЕТИМА МИНИСТРИ ПОЗЛАТИЛИ „ДЪНДИ ПРЕШЪС“
ЦЕННИТЕ МЕТАЛИ ДОБИВАНИ НА ТЪМНО.

Концесията за находище “Челопеч” е в полза на канадската компания “Дънди Прешъс Металс” и при сключването є не е защитен държавния интерес.

Това сочи прокурор Красимир Кирилов от Софийска градска прокуратура в постановлението си, с което на 17 август праща разследването в Специализираната прокуратура с мнение, че петима енергийни министри, подписвали договори и споразумения с канадската компания трябва да бъдат разследвани за безстопанственост.

Прокурор Кирилов установява също, че с договора и последвалите анекси към него не може да се контролира нито съдържанието, нито количеството на изнесените от страната концентрати и смеси. Налице е очевидна тенденция за увеличаване на добивите при намаляване на концесионното възнаграждение,

както и невъзможност то да се актуализира, макар да има значително покачване на цената на златото, пише още обвинителят до колегите си от Спецпрокуратурата, които по закон водят досъдебните производства срещу представители на високите етажи на властта.

Тони Дончев,фейсбук


Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената