Home » България » Харалан Александров: Свидетели сме на групов секс в този парламент, нормално е да има сватба

Харалан Александров: Свидетели сме на групов секс в този парламент, нормално е да има сватба

Сподели новината

В това 46 -то Народно събрание ставаме свидетели на групов секс, с извинение, така че е нормално накрая да има сватба. Това заяви в сутрешния блок на bTV социалният антрополог Харалан Александров по повод забележката на депутата от ИТН Филип Станев, че са станали свидетели на годеж между БСП, ГЕРБ и ДПС. „Все по -често статуквото става синоним на нормалност, а промяната става синоним на несигурност.

За да има смисъл да обединят тези партии по статуквото, наистина трябва да има силно обществено очакване, трябва да има предчувствие за предстояща катастрофа “, добави Александров и подчерта, че драмата на т. нар. протестната партия е не само политическа, но и морална.

По отношение на бъдещия проект на Асен Василев и Кирил Петков, социалният антрополог изрази мнение, че това ще бъде успешен инженерен проект. Той има инфраструктура, има медийна подкрепа, има сериозна подкрепа отвън, по -точно от американското посолство, и има пари, каза той.

Според него омразата, атаката и ритниците вече са неразделна част от българската политическа реалност, а коалицията е започнала да става част от изгубената нормалност. Обръщайки се към партията на Слави Трифонов, Александров я сравнява с хиените, тъй като те нападат всички и впоследствие разчистват трупа.

ИТН е по един извратен начин в ролята на чистачки, каза той. Според политолога Любомир Стефанов в настоящата политическа обстановка всички наддават и бият други, а в предложението всички пенсионери да получат добавка от 120 лева към пенсиите си през следващите три месеца, той е видял поставена бомба. „Те виждат ниша и в условията на предизборната кампания използват инструмента на държавния бюджет“, смята Стефанов.

Относно бъдещия проект на Кирил Петков и Асен Василев, политологът припомни, че се прави партия с хора и засега се появяват само тези две имена. Добрите намерения не са достатъчни. Тази работа отнема време, структуриране на партията, измисляне на име, каза той.

На въпрос за скандала с подкупите между Татяна Дончева и Радостин Василев от ИТН, Стефанов отбеляза, че ако има доказателства, „може да се случи нещо, но такива неща са трудни за доказване“.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената