Home » България » Юлий Георгиев: Бойко Борисов я разсипа тази държава – буквално и в преносния смисъл.

Юлий Георгиев: Бойко Борисов я разсипа тази държава – буквално и в преносния смисъл.

Сподели новината

Бойко Борисов я разсипа тази държава – буквално и в преносния смисъл. След него всеки втори и трети, появил се от някъде, си самовнушава и си вярва, че е способен и най-способен и готов да бъде депутат, министър и премиер, независимо от това, че няма хал хабер от политика и законотворчество, че не разбира нищо от управление на сложни обществени процеси и системи, че е по същество напълно или почти функционално неграмотен в тази висша сфера.

Важното е, според неговите кастинг-представи, да може да се усмихва глупашки, да дърдори общи приказки и да надува бузи. Я се стегнете и влизайте в пътя, драги политици и народни представители. Този цирк трябва бързо да бъде прекратен и да се върнем към нормалността. Нали за това протестирахме и гласувахме вече два пъти.

Юлий Георгиев/фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената