Home » България » Янев: На кого вися на врата, кого ще потопя… Нека не влизаме в законите на физиката

Янев: На кого вися на врата, кого ще потопя… Нека не влизаме в законите на физиката

Сподели новината

Служебният премиер Стефан Янев не даде конкретен отговор дали ще поиска оставката на здравния министър Стойчо Кацаров заради спора дали Кацаров е бил хоспитализиран в „Пирогов“ през януари, предаде БНР. Вчера здравният министър повтори, че хоспитализацията му е била фалшива. Според Янев засега няма яснота за пълната информация около случая:

„Предполагам, че гледните точки трябва да се видят и да се преценят, но вие се поставете на мястото на министър Кацаров – когато имате един доклад от НЗОК, в който се казва, че болница е злоупотребила с над 1 милион обществени средства – влезте в неговите обувки и вижте какво е неговото решение“.

Стефан Янев бе помолен да коментира и думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, казани по-рано на брифинг в централата на партията, че служебният премиер „виси на врата на президента Румен Радев и ще го потопи“, премиерът каза:

„Не искам да влизам в такъв детайлен анализ, защото не съм чул за какво става въпрос. На кого вися на врата, кого ще потопя и т.н. Нека не влизаме в такава тематика, която е свързана със законите на физиката и някои други закони“.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената