Home » Новини » БСП утре продължават разговорите с ИТН за политическата декларация с приоритетите за бъдещото правителство.

БСП утре продължават разговорите с ИТН за политическата декларация с приоритетите за бъдещото правителство.

Сподели новината

Утре в 10:00ч. разговорите с ИТН продължават за политическата декларация

Вчера решихме да продължим разговорите с “Има такъв народ“ по политическата декларация с приоритетите за бъдещото правителство.

Днес разговаряхме с колегите, казахме им, че искаме да направим някои корекции, да направим допълнителни предложения за неща, които сме говорили, но ги няма в декларацията и обратно – такива, за които не сме говорили, но съществуват.

Уточнихме, че утре в 10:00 ч. работните експертни групи на двете партии ще се съберат, за да работим по политическата декларация. Така че разговорите продължават, изпълняваме решението на Националния съвет.

Например, ще разговаряме по преразпределението на разходите в БВП, имаме някои забележки по текстовете в образованието, по-скоро, че не са включени важни неща за нас. В декларацията има цял абзац за земеделие, който ние не сме обсъждали.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената