Home » Новини » Илхан Андай: Слави копира Доган и Борисов по загадъчност, ДПС вече е по-близо до ИТН, отколкото ДБ

Илхан Андай: Слави копира Доган и Борисов по загадъчност, ДПС вече е по-близо до ИТН, отколкото ДБ

Сподели новината

”Ако вчера Слави имаше само 64 депутатски места за подкрепа на свой кабинет на малцинството, то днес можем да кажем, че може да разчита на още 29 от ДПС. Както Слави няма полезни ходове и заложи на най-нестандартния вариант, копирайки Доган и Борисов по загадъчност, но действайки по-бързо и по-смело от тях, така и ДПС няма голям избор”, коментира в ефира „България сутрин“ Илхан Андай от 24rodopi.com.

По думите му, в кабинета на Слави Трифонов ДПС припознава старата формула на Доган за експертно управление. 

„След вчерашния ход на Трифонов, днес по-близо до ИТН не са „Демократична България“, а ДПС“, заяви още Андай и каза, че ако Трифонов не си гарантира още една политическа сила за подкрепа – и ДПС няма да го подкрепи.

Според журналиста вината на ДПС е, че не си е „измила петното от годините на Тройната коалиция“

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената