Home » Новини » Илхан Кючюк: Пеевски не се занимава с продажба на паспорти

Илхан Кючюк: Пеевски не се занимава с продажба на паспорти

Сподели новината

„Нашите политически партньори са били подлъгани от кръга „Капитал“ на Иво Прокопиев относно санкциите по „Магнитски“. Нелепо изглежда тезата, че г-н Пеевски се занимава с продажба на паспорти“, заяви в „Офанзива“ Илхан Кючюк, съпрезидент на АЛДЕ и евродепутат от ДПС.

По думите му има основания България да не налага наказания по случая.

„Прилагането на закона „Магнитски“ трябва да има основания“, смята той.

Според него черният списък по закона „Магнитски“ е незаконен.

„Всички страни от региона трябва да са част от ЕС и България да ги подкрепи, това ще донесе сигурност“, убеден е евродепутатът.

Кючюк смята, че президентът се е провалил като обединител на нацията, а създава политическа нестабилност. А имиджът на Кирил Петков и Асен Василев е бил лъскан умишлено.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената