Home » България » Мария Капоне: Борисов може да се върне само на магаре

Мария Капоне: Борисов може да се върне само на магаре

Сподели новината

”Мутри вън” остава лозунг, но „Ние идваме” е истинската гражданска платформа на хората, които бяха вдъхновители, инициатори на протеста. На тези, които във всеки един ден, във всеки един час в Народното събрание, колкото и време да имаме, преследват това, да може наистина да се осъществи промяната и всичко, което беше обещано на протеста.

Това каза по НТВ Мария Капон-депутат от ИБГНИ. Тя допълни: „Първото беше отстраняването на Борисов и днес, ако някой си прави сметка, че Борисов ще се върне на бял кон, то той може да се върне само на магаре някъде, и второто, отстраняването на Гешев.


Няма да останат и ненаказани хората, които биха децата ни зад колоните – видеозаписите излязоха на бял свят, очакваме тези дни да излязат още доказателства от Комисията на Хаджигенов“.

Фрог Нюз

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената