Home » Новини » През последните седмици гербаджии злобно и яростно се занимават с опорните точки на Борисов от Банкя!

През последните седмици гербаджии злобно и яростно се занимават с опорните точки на Борисов от Банкя!

Сподели новината

През последните седмици гербаджии злобно и яростно се занимават с опорните точки на тъпанара от Банкя! Абе, що си не гледате мафиотския вожд, да се помъчите да го вразумите малко, да се очовечи, да го научите на нещо добро, например, че има 10 БОЖИ ЗАПОВЕДИ, за системното нарушаване на които се носи отговорност!

Това не е българската прокуратура и българския съд, които мижат за престъпленията на борисов и герб и много добре си отварят дзъркелите, за вдигнатия юмрук на президента, в същото време  упорито не искат да видят стиснатия вдигнат юмрук на борисов! 

 ЗАЩО НЕ ГО СПРЕТЕ ДА СИ КУПУВА ГЛАСОВЕТЕ НА НЕГРАМОТНИТЕ И НЕВЕЖИТЕ ЗА ПО 50-100 ЛЕВА НА ГЛАС! ЧИИ СА ТЕЗИ ПАРИ? НЕ СА ЛИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ! ПРЕСТАНЕТЕ С ТИЯ ТЪПОТИИ, СЛАБОУМНИ ПОДЛОГИ НА БОРИСОВ! ИЗПОЛЗВА ВИ, ЗАЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ СТЕ ОТ ОНЗИ, ЛОШИЯ МАТЕРИАЛ, ЗА КОЙТО НИ РАЗНАСЯ ПО СВЕТА!

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената