Home » България » Времето днес: До 30 градуса, на места гръмотевични бури и градушки

Времето днес: До 30 градуса, на места гръмотевични бури и градушки

Сподели новината

Времето днес: До 30 градуса, на места гръмотевични бури и градушки

Снимка: БГНЕС

Минималните температури в страната за днес са от 20 до 25 градуса, а по високите западни полета – до 14. Преди обед над централните и източни райони ще има значителна облачност. Следобед от запад ще продължи да се заоблачава.

Ще превалява по-съществено в западните и южните райони, както и по Северното Черноморие. В Западна България има условия за гръмотевични бури и градушки, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Ивана Дилова.

Максималните температури в населените места ще бъдат от 25 до 30 градуса, в западните и в северните райони – до 23-24, а по Черноморското ни крайбрежие около 25.

В петък ще захладнее с повече валежи по планините. В събота ще вали в цялата страна. В неделя очакваме повече слънце и високи температури.
 

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар