Home » България » Костадин Костадинов: България понесе най-сериозния икономически удар
d0bad0bed181d182d0b0d0b4d0b8d0bd d0bad0bed181d182d0b0d0b4d0b8d0bdd0bed0b2 d0b1d18ad0bbd0b3d0b0d180d0b8d18f d0bfd0bed0bdd0b5d181d0b5 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Костадин Костадинов: България понесе най-сериозния икономически удар

Костадин Костадинов: България понесе най-сериозния икономически удар

Още на 24 февруари ние от „Възраждане“ предупредихме, че въвличането на страната ни в блока от санкции срещу Русия ще доведе рано или късно до икономически последици за България.

Днес България понесе най-сериозния икономически удар от началото на войната между Русия и Украйна, свързан със спирането на доставките на газ от Русия, вследствие на отказа на нашата държава да заплаща газа в рубли, както беше поискано от руската страна.

Оправданието, че това не отговаря на договора, не е целесъобразно и реакцията на Русия не бива да ни учудва, защото действията на българското правителство спрямо Русия от самото начало на войната са в пълен унисон с действията на всички останали държави-членки на Европейския съюз и НАТО, които можем да окачествим като неприятелски.

България затвори въздушното и морското си пространство, подкрепи пакет от икономически санкции, с които се направи опит икономиката на Русия да бъде „задушена“, извършва доставки на оръжия за Украйна и т.н.

Въпросът, който ние от „Възраждане“ зададохме на 24 февруари, на който все още няма отговор, е: Кой ще плати последиците и щетите, нанесени на българската икономика и българските предприемачи, и кой ще понесе отговорността за безумното, некомпетентно и антибългарско управление?

В момента в България наблюдаваме разпад на държавността. Пред очите ни българска държава фалира морално, идейно, административно и управленски. Тя не е наша, българите вече не я усещаме като инструмент в нашите ръце, ние я усещаме като инструмент за потисничество. Тази държава ще бъде разрушена, но ние българите трябва да се постараем да я изградим отново, да я преосновем. Да създадем България такава, каквато са я виждали нашите предшественици – свободна, независима, обединена и благоденстваща държава на българската нация

Ето защо от „Възраждане“ считаме, че единственият изход от така създалата се ситуация е оставка на това правителство и нови избори, на които българският народ да отиде като на референдум, и да определи дали иска България да бъде свободна и независима или иска да продължи страната ни да бъде американска колония, управлявана пряко от американския посланик чрез своята агентура и пета колона в лицето на всички останали парламентарни партии, освен “Възраждане”.

Поставете оценка:

3.7

Оценка 3.7 от 18 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

2022-04-27

Твоят коментар Cancel reply

x

Check Also

Кирил Петков: Трябва да избираме между зависимост и суверинитет

Със свой коментар в авторитетния немски вестник “Франкфуртер Алгемайне Цайтунг” българският премиер Кирил Петков призовава ...