Home » България » Атанасова: Поведението на Минчев е пълна безотговорност

Атанасова: Поведението на Минчев е пълна безотговорност

Сподели новината

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова обвини шефа на НС Никола Минчев в безотговорно поведение.

„Считам за проява на пълна  безотговорност към здравето на всички членове на КСНС поведението на г- н Минчев,  който над шест часа  беше с всеки от нас в една зала и  не ни уведоми, че не се чувства добре и има вероятност да е заразен с Ковид – 19 от председателя на ПГ на ПП, за когото г-н Минчев обяви, че е с Covid – 19 и поради тази причина не присъства на КСНС“, написа тя в социалната мрежа Facebook.

Още по темата

11 яну 2022 12:14

154

10 яну 2022 21:53

270

„На практика заради неговото лекомислено поведение, държавата ще се ръководи на автопилот – без присъствени решения на Президент, Председател на НС, заместник – председател на НС, председатели на ПГ, министри и шефове на специални служби.

А Външно министерство ще се управлява от новоназначения заместник – министър – имунолог, след като министърът е с Ковид – 19, а заместник – министъра би трябвало да е карантиниран, след като присъстваше също на КСНС“, допълва още тя.

В поста си председателят на ПГ на ГЕРБ пише, че след работата си във вчерашния КСНС, тя се е самоизолирала и днес си е направила ПСР тест.

„Желая здраве на всички и се надявам, че  това не е добре обмислена  „уважителна причина“, свързана с отлагане на планирани дейности от членове на КСНС. До тук фактите, а сега размислите: Ако вярваме на науката, Минчев вероятно е имал симптоми, и трябваше да предприеме мерки преди КСНС. Но, ако вярваме на конспирацията, Ковид-19 спасява премиера от срам в Скопие и унизителната роля, в която го постави ментора му – президента на републиката Румен Радев“, в заключение пише Атанасова.


 

Източник

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар