Home » България » Бойко Борисов: Готвят измама на изборите

Бойко Борисов: Готвят измама на изборите

Сподели новината

„Почти месец остава до изборите, а какафонията в служебния предизборен щаб на Румен Радев е пълна. Демонстрациите на ЦИК показаха, че в много секции ще трябват поне 2 машини. Колко общо ще са нужни?“. Това написа в профила си във Фейсбук бившият премиер и настоящ лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

„Има ли забавяне в обществената поръчка? Ще стигне ли времето? Кой гарантира за сигурността на софтуера? Наистина ли няма да се броят контролните разписки?“, продължава с въпросите Борисов.

„Радиомълчанието по тези въпроси ме кара да смятам, че се готви нова грандиозна подмяна“, допуска бившият министър-председател.

Продължаваме разговорите с младежи от ГЕРБ като част от подготовката ни за изборите, обяви той.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената