Home » България » Вандализъм преди изборите за кмет в Ракитово: Кандидат къса билборда на опонент

Вандализъм преди изборите за кмет в Ракитово: Кандидат къса билборда на опонент

Сподели новината

Вандалска проява спрямо един от кандидатите за кмет на община Ракитово. Преди ден Георги Холянов сподели в социалните мрежи за акта на агресия спрямо него. В клип и няколко снимки се вижда как през нощта, хора от бус на фирмата на негов опонент на изборите, късат билборда му, разположен в Ракитово. Ето и какво разказа Холянов на личната си страница в социалната мрежа:

„За честната игра и други правила
Тази сутрин билбордът ми, разположен в Ракитово, изглежда така…
Съзнавам, че политика е „мръсна“ дума, че ударите под кръста, клеветите и търсенето на мръсно бельо са част от играта.
Аз, обаче не играя така! Не клеветя опонентите си, не наблягам на грешките им, а показвам своите предимства. Не разнасям клюки, а се опитвам да върша добре работата си.
Мисля, че е крайно време да надскочим „мегдана“ и махленското ниво, за да може наистина община Ракитово да се превърне в това, което жителите ѝ заслужават: община с европейски ценности и управление, прозрачни действия ( а не вандалщини по късни доби) и доверие в общинската администрация.
Сезирал съм органите на реда за тази вандалска проява и се надявам виновникът да понесе своята отговорност!
Искам да ви уверя, че подобни действия не само не ме разколебават, а напротив – дават ми още по-голяма увереност, че съм на прав път!
На поръчителя на вандалската проява ще кажа само, че когато човек се страхува, единствено тогава е готов на отчаяни мерки…
Аз не се страхувам, защото имам вашата подкрепа, приятели и знам, че заедно ще направим много за общината!
Благодаря ви!“

Поставете оценка:

3.4

Оценка 3.4 от 5 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар