Home » Крими » Майка на 14-годишно изчезнало момиче: Полицията бездейства, докато педофили търсят нови жертви
d0bcd0b0d0b9d0bad0b0 d0bdd0b0 14 d0b3d0bed0b4d0b8d188d0bdd0be d0b8d0b7d187d0b5d0b7d0bdd0b0d0bbd0be d0bcd0bed0bcd0b8d187d0b5 d0bfd0be - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Майка на 14-годишно изчезнало момиче: Полицията бездейства, докато педофили търсят нови жертви

Майка на 14-годишно изчезнало момиче: Полицията бездейства, докато педофили търсят нови жертви

Педофили денонощно търсят нови жертви в социалните мрежи, а полицията бездейства и не прави достатъчно, за да противодейства на това. За това сигнализира пред ФАКТИ потърпевша майка.

Силвия Алексиева ни разказа, че нейната 14-годишна дъщеря Маги Алексиева е в неизвестност. До момента майката на момичето няма никаква информация и не е потърсена от полицията. На 18 юни от Кризисния център в Пещера е изчезнала Маги, като до момента не се знае къде е.

Майката подава многократно информация към полицията, че дъщеря ѝ е имала контакт с педофил с инициали К. Ц., който в интернет пространството се представя с прякор Рони. Същият има и много други фалшиви профили с различни имена. През месец май момичето е локализирано в дома на същия, който е на 29 навършени години и е известен на полицията с блудствата си с малолетни. Насилникът е от село Врачеш, община Ботевград.

До момента след многократните жалби от майката на момичето същият е викан само да дава сведения и не се предприемат никакви мерки срещу него от страна на службите. Силвия Алексиева ни разказа, че се опасява, че пак е при същото лице и се тревожи, че няма да види дъщеря си. Настаняването в кризисния център от страна на майката е било именно, за да я опази. Срещу 14-годишното момиче е упражнявано сексуално насилие и жигосване, за което има съдебна експертиза.

Хората, които имат допълнителна информация за издирваното момиче, могат да сигнализират на телефон 112. Сигнали за педофили и сексуални насилници в интернет могат да се подават и на сайта на ГДБОП Cybercrime.bg или на телефон 0885525545.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

2022-06-22

Твоят коментар Cancel reply

x

Check Also

Аларма: Мними украински бежанци обират къщи в различни области на страната

От Асоциацията на българските села предупреждават, че в много области на България се разгръщат измами ...