Home » Крими » Прокуратурата още не е информирана за разследването срещу Бойко Борисов

Прокуратурата още не е информирана за разследването срещу Бойко Борисов

Сподели новината

„С оглед разпространено до медиите от пресцентъра на МВР съобщение в 21:12 часа на 17.03.2022 г., че „в ход е мащабна операция във връзка с 120 случая на Европейската прокуратура в България“, съгласно Регламент (ЕС) 2017/1939 на Съвета на ЕС от 12.10.2017 г., компетентна да разследва би следвало да е Европейската прокуратура“, се казва още в информацията, изпратена до медиите.

Действията на МВР вчера показват, че никой не е над закона в България. Това каза в изявление министър-председателят Кирил Петков п…

От държавното обвинение съветват ако разпространената от МВР информация отговаря на истината, журналистите да отправят своите въпроси към представители на Европейската прокуратура.

„Съгласно българското законодателство, при извършване на действия по разследване „по неотложност“, протоколите следва да бъдат представени пред прокурор за одобрение. В случай че това бъде извършено, обществеността ще бъде информирана“, допълват от прокуратурата.

Още от КРИМИ:

Турист почина в Рила

Шефът на Спецпрокуратурата: Васил Божков не е разпитван

МВР отново „поправи“ прокуратурата за ареста на Борисов

Криминално проявен е задържан след като теглил кредит с чужди лични данни

Акция на МВР в Съединение

Защо арестуваха Бойко Борисов: фактите и подозренията

Бойко Рашков: Чух откровени лъжи от прокуратурата, за пореден път смачкаха труда на МВР

Николай Хаджигенов: Борисов трябваше да бъде задържан още като кмет на София (ВИДЕО)

Джиповете, които могат да изядат главата на Борисов и Севдалина Арнаудова

Борисов цяла нощ е седял на дървена пейка, оплака се адвокатът му

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар