Home » Крими » Директорът на Онкологията: Обирджия ни обира за четвърти път (ВИДЕО)

Директорът на Онкологията: Обирджия ни обира за четвърти път (ВИДЕО)

Сподели новината

Директорът на УСБАЛ по онкология и бивш министър на здравеопазването д-р Стефан Константинов се оплака във фейсбук, че четири пъти болницата става обект на обирджия. Според него щетите не са големи, но неприятни.

„През последната година УСБАЛО четири пъти се оказа обект на интерес от героя на това видео. Щетите не са големи, но неприятни – разбити брави, повредена дограма и каси на врати, откраднати таблет, дребни суми и лични вещи на персонала“, съобщи във фейсбука си Стефан Константинов.

Нашата здравна система, за лошата конструкция, която има, бих казал, че се справя доста прилично. Това заяви бившият здравен министър д…

„Особено лошо е, че се случва в болница. Този юнак и компанията му едва ли си дават сметка как с действията си могат да застрашат лечението на десетки наши пациенти, а дори да го правят – вероятно не е тема, която ги вълнува. За съжаление охраняващата фирма не показа особена ефективност, а от полицията след прилежните регистрации нямаме обратна връзка за развитие“, пише още Константинов. И прилага към публикацията си видеоклип от кражбата с надеждата някой да познае извършителя.

 

„Може пък някой да го познае. Ще му направи добро, ако го издаде. Че вниманието, което ни отделя може да му изиграе лоша шега – в онкологична болница ровенето в лаборатории и центрове за лъчелечение далеч не е безопасно за собственото му здраве начинание“.

Още от КРИМИ:

В Колумбия задържаха един тон кокаин предназначен за България (ВИДЕО)

Два пожара избухнаха в София

Разследват стрелба по метеорологичната обсерватория в Бургас

5 години затвор за дрогиран шофьор, причинил смъртта на две момчета

Прокуратурата работи по сигнала на БОЕЦ за плагиатството на Петър Илиев

Пощите предупреждават за измами от тяхно име

КПКОНПИ даде на прокуратурата сигналът на АБВ за тестовете на учениците

Почина мъжът, пребил до смърт внучето си в Монтана

Пожар на пазара в „Младост 1“ заради теч от газова бутилка

Отнемат имущество за 340 000 лв. от най-тежко осъдения от „Килърите“

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар