Home » Новини » Дончева съсипа предложените за министри в кабинета на ИТН: Няма да носим отговорност за безумия

Дончева съсипа предложените за министри в кабинета на ИТН: Няма да носим отговорност за безумия

Сподели новината

Чалгизирането и мутризирането взеха връх, нямаше как да няма отражение. Дали се е сменил един кандидат с друг за министър, няма значение. В това правителство, с тези персони, няма хора с капацитет. Само кандидатката за социален министър поназнайва за сферата си. Това заяви пред „Панорама“ по БТН депутатът от „Изправи се БГ! Ние идваме!“ и зам.-председател на парламента Татяна Дончева.

Според нея добрият сценарий за България е да се намери мнозинство за правителство, което да издържи поне до пролетта. Въпреки тежките думи, Дончева смята, че има време за поправки в кабинета.

Слави Трифонов не е и не може да бъде партиен лидер, обясни Дончева. Няма да носим отговорност за безумни решения, категорична бе депутатката от ИБГНИ

Според нея той работи във фирма с шест счетоводителки за финансови транзакции. 

„Предлага се финансовото министерство да се поеме от вещо лице в Софийски градски съд. Човек, който не може да се издържа от приходите си от тази работа. ИТН не казват кой и къде е работил в последните 10-15 г. Важно е да се знае с кой и къде са работили“, заяви народният представител.

„Закъснели сме по всички срокове за Плана за възстановяване. Те тепърва щели да разгледат актуализацията на бюджета, а кога ще се пише нов“, попита Дончева.

Тошко Йорданов ми писа, че сме казали, че имаме голямо покритие на приоритетите. Обръщам внимание, че в съчинението на Тошко пише, че всички теми са били засегнати, то не е ясен въпросът за махането на Иван Гешев. Думичките сочат намерения, съобщи Татяна Дончева.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената