Home » Новини » 11 години по-късно титлата отново е в ръцете на Милан

11 години по-късно титлата отново е в ръцете на Милан

Сподели новината

Милан спечели „Скудето“ №19 в историята си след успеха си с 0:3 над Сасуоло в последния кръг от италианската Серия А, за да си гарантират аванс от 2 точки пред миналогодишния шампион – Интер.

Оливие Жиру вкара две попадения, а Франк Кеси отбеляза едно, като и трите паднаха след асистенции на Рафаел Леао, за да може „росонерите“ да триумфират след една дълга и много трудна кампания.

В другия мач „нерадзурите“ трябваше да почакат до началото на втората част, за да отбележат трите си попадения срещу Сампдория. Те бяха дело на Иван Перишич и Хоакин Кореа (2), но те бяха достатъчни само за един положителен завършек на сезона.

За последно Милан триумфира със „Скудетото“ през сезон 2010/11, когато по ирония на съдбата Интер също спечели Купата на Италия, както и тази година.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар