Home » Спорт » Бербатов освободи Михайлов от поста му след гласуване на своя конгрес

Бербатов освободи Михайлов от поста му след гласуване на своя конгрес

Сподели новината

Борислав Михайлов и двата Изпълкома бяха освободени днес от постовете си в БФС на импровизирания конгрес, организиран в НДК от Димитър Бербатов и свитата му, научихме от MAX Sport.

В момента там се развиват две паралелни събития от страна на двамата основни претенденти за президентския пост в съюза, като за едното се твърди, че е събрание за решаване на вътрешни дела, а другото е конгрес за промяна в управленските органи.

На този етап никой не може да даде точен отговор на въпроса за легитимността и на двете мероприятия, но едно е сигурно – подобни сцени никога преди не са се случвали в българския футбол.

Поставете оценка:

4.6

Оценка 4.6 от 47 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар