Home » Спорт » Байерн Мюнхен въвежда глоби за неспазване на COVID-протоколите в клуба

Байерн Мюнхен въвежда глоби за неспазване на COVID-протоколите в клуба

Сподели новината

Байерн Мюнхен винаги е бил клубът с най-строга дисциплина, но по време на пандемията се превърна и в първия, който въвежда строги санкции за своите играчи, които не спазват COVID-протоколите, научихме от Gol.bg, позовавайки се на неназовани източници.

„Баварците“ налагат по-чести тестове, стриктно спазване на социална дистанция, засилване на личната хигиена, задължително носене на маски на базата и ограничаване на контактите с хора извън отбора.

Джошуа Кимих се превърна в големия потърпевш още преди месец, когато стана ясно, че ще пропусне няколко седмици, заразявайки се с коронавирус. Халфът бе от малцината, отказали ваксина, а в споразумение с клуба всички вече бяха подписали клауза, която ще ги лиши от заплата за периода, в които им се налага отсъствие или лечение при пипване на инфекцията. По-лошото за него обаче бе фактът, че получи усложнения на белите дробове, а така беше повече от обичайните две седмици под карантина.

Поставете оценка:

1

Оценка 1 от 1 гласа.

Източник

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар