Home » Спорт » Клуб от елита скочи на БФС и поиска смяна на съдията на мача с Левски

Клуб от елита скочи на БФС и поиска смяна на съдията на мача с Левски

Сподели новината

Ръководството на Арда внесе официално писмо в БФС с искане за смяна на главния съдия Станимир Тренчев за мача с Левски. Двубоят от 16-тия кръг на efbet Лига е на 27 ноември от 17.30 часа в Кърджали.

Като причина от управата на клуба изтъкват, че Тренчев е ощетил кърджалийци в осминафиналната среща от турнира за Купата на България срещу ЦСКА по-рано през сезона.

От Арда показват и видео с всички спорни положения от въпросната среща с „червените“. От ръководството на клуба също така не желаят повече Станимир Тренчев да ръководи мачове на Арда.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената