Home » Спорт » Нов австралийски триумф на Аустрелиън Оупън

Нов австралийски триумф на Аустрелиън Оупън

Сподели новината

Ник Кирьос и Танаси Кокинакис спечелиха титлата на двойки при мъжете от Откритото първенство на Австралия по тенис.

В изцяло австралийския финал Кирьос и Кокинакис надвиха Матю Ебдън и Мат Пърсел със 7:5, 6:4 за час и 36 минути.

Кирьос и Кокинакис досега никога не бяха печелили титла като двойка. Те започнаха участието си на Откритото първенство на Австралия като непоставени, но по пътя си към трофея победиха двойките, които бяха поставени под номер 1, номер 3 и номер 15 в схемата.

Във финала на „Род Лейвър Арина“ Кирьос и Кокинакис не допуснаха да загубят подаването си нито веднъж. Те направиха по един пробив и в двата сета – в 11-ия гейм на първия сет, както и в седмия на втория. Ебдън и Пърсел отразиха един мачбол в деветия гейм на свой сервис, но в следващия със серия от успешни сервиси Ник Кирьос сложи край на мача.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

Източник

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар