Home » Свят » Русия удари военни тренировъчни центрове в три украински области

Русия удари военни тренировъчни центрове в три украински области

Сподели новината

Русия удари военни тренировъчни центрове в три украински области

Снимка: БГНЕС

Руското министерство на отбраната съобщи днес, че е използвало високоточни оръжия, за да удари тренировъчни центрове на украинската армия в Черниговска, Житомирска и Лвовска област, предадоха руски информационни агенции, цитирани от Ройтерс и БТА.

По-рано днес Украйна съобщи, че руски ракети са ударили украинската столица Киев.

Единият от поразените тренировъчни центрове е в близост до полската граница, съобщи Франс прес. Става дума за военния учебен център в района Старичи в Лвовска област, който е на тридесетина километра от границата с Полша.

В съобщение руското военно ведомство допълва, че ударите са нанесени с високоточни оръжия на руските космически сили и с крилати ракети „Калибър“.

 
 

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар