Home » Свят » Стрелба по време на абитуриентски бал в американски университет

Стрелба по време на абитуриентски бал в американски университет

Сподели новината

Трима души бяха ранени при стрелба по време на сбиване на дипломиране в американски университет, съобщава канал Fox8, цитиран от РИА Новости.

Най-малко трима души бяха ранени по време на стрелбата, която стана в резултат на сбиване по време на церемония по връчване на дипломите в кампуса на университет в американския град Ню Орлиънс. За това пише РИА Новости, позовавайки се на канала Fox8.

Инцидентът е станал в Католическия университет Ксавие. Според полицията по време на церемонията по дипломирането е имало сбиване, след което са „произведени от 5 до 12 изстрела”, пише Лента.ру.

„Инцидентът със стрелбата в кампуса на университета Ксавие се разследва <…>. По предварителна информация тримата пострадали с огнестрелни рани са откарани в местна болница с линейка“, съобщиха от полицията.

Заподозреният е задържан на място, но самоличността му не се разкрива. Полицията продължава разследването.

На 25 май се имаше жестока стрелба в началното училище в Увалд, Тексас. Събитието беше най-голямото клане в начално училище от десет години насам. Местният жител Салвадор Ромас, на 18 години, застреля баба си и след това отиде в близкото основно училище, където застреля 21 души и рани 17,припомня Лента.ру.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар