Home » Спорт » Усик се закани да оседлае Фюри като кон (ВИДЕО)

Усик се закани да оседлае Фюри като кон (ВИДЕО)

Сподели новината

Боят между Тайсън Фюри и Олександър Усик за безспорната шампионска титла в тежка категория в бокса изглежда няма да се състои скоро, след като украинецът не успя да се измъкне от договора си с Антъни Джошуа, а британецът бе принуден да брани пояса си срещу Дилиан Уайт. Но интернет захапките помежду им няма никаква причина да спират.

Хей, Тайсън Фюри, ще те оседлая по същия начин“, каза Усик в социалните мрежи, докато язди кон, цитиран от MMA.bg.

„Циганския крал“ несъмнено е далеч по-цветущ в обидите и заканите си, но понякога и украинската сензация също има добри попадения. Дали това е сред тях, оставаме на вас да решите.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

Източник

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар